Salon Koria

Salon Koria

Salon Koria on Salon keskustassa toimiva parturi-kampaamo, ekokampaamo ja hierontahoitola. Liike on viihtyisä ja rauhallinen sekä helposti löydettävissä Helsingintiellä katutasossa, useiden parkkipaikkojen välittömässä läheisyydessä. Miellyttävän hemmotteluhetken hiuksillesi takaa laadukkaat ja kotimaiset Four Reasonsin, Sim Sensitiven sekä EkoPharman hiustuotteet niin teknisissä töissä kuin hiusten muotoilussa sekä jatkuva kouluttautuminen alan uusimpiin trendeihin ja tekniikoihin. Hieronnassa voit keskittyä rentoutumiseen laajan ammattitaidon ja usean vuoden kokemuksen omaavan hierojan pehmeän määrätietoisissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksi!

Henkilökunta

Employee picture

Satu

Parturi-kampaaja, hybridikampaaja, tuleva koulutettu ekokampaaja. Perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi tarjoan ekokampaamopalveluita kuten hiusten kasvivärjäyksiä, savivaalennuksia, energialeikkauksia, luonnonmukaisia hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyitä sekä intialaista päähierontaa. Käytössäni on laadukkaat kotimaiset tuotteet: hajusteettomat Sim Sensitive-hiusvärit perinteisissä väreissä sekä EkoPharman laaja tuotevalikoima kasviväreistä muotoilutuotteisiin. Luonnollisesti saat minulta kotihoito-ohjeet juuri sinun hiustesi ja mieltymystesi mukaan. Sydämeni sykkii ihanista asiakaskohtaamisista ja erilaisten yksilöiden palvelemisesta. Pohojalaisen Niinan salolaisena työparina on tämän hiusduon kampaamoarki taatusti täynnä kuplivaa iloa, joka välittyy myös teille upeille asiakkaille. Nähdään Koriassa!

Employee picture

Niina

Parturi-kampaaja, koulutettu hieroja. Parturi-kampaamopalveluiden ja klassisen hieronnan lisäksi tarjoan ripsien kestotaivutusta, kulmien laminointia, intialaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. Sydämeni sykkii asiakaspalvelulle ja haluankin toteuttaa juuri Sinulle sopivan hiustenleikkauksen, värjäyksen, hieronnan tai vaikka nämä kaikki - Sinä päätät! Lisäksi autan valitsemaan parhaat tuotteet hiustesi kotihoitoon laadukkaista Four Reasons -tuotteista. Kouluttaudun myös säännöllisesti, jotta voin tarjota liikkeessäni ajankohtaisimmat palvelut ja tuotteet. Olen positiivinen ja puhelias salolaistunut pohojalaislikka, tulemme varmasti juttuun. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi - penkkiin tai pöydälle! Ja vielä niin kuin se kotipuolessa sanottaisiin; tervetulua laittahan ihtes koriaks!

Lahjakortit

Osta lahjakortit kätevästi netistä mihin vuorokaudenaikaan tahansa!

Ajanvaraus

Raidoitukset, tyvivaalennukset, balayage ym. vaalennustyöt tuntiveloituksella 50€/h +ainekulut. Hinta kattaa myös leikkauksen ja viimeistelyn. Valitse varauksen yhteyteen haluamasi lisäpalvelut. Peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan 50% hinnasta.

Yhteystiedot

Avoinna sopimuksen mukaan. Voit varata ajan nettiajanvarauksesta tai laittaa viestiä Whatsappiin, somessa tai allaolevalla lomakkeella. Soittoihin vastaan arkisin klo 9-17. Huomaathan kuitenkin, etten pysty vastaamaan hierontojen aikana, mutta soitan takaisin heti, kun on sopiva aika!

Sijainti

 Salon Koria

 +358401565865

 Helsingintie 17 24100 Salo

 salonkoria@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Vaalennustyöt tuntiveloituksella 50€/h +ainekulut. Hinta kattaa myös leikkauksen ja viimeistelyn. Klassisen hieronnan voit maksaa myös ePassin, Smartumin, Edenredin tai Eazybreakin mobiilisovelluksen hieronta-/hyvinvointiedulla.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
50,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
62,00 €
Siistimisleikkaus, 30 min
Ei sisällä pesua. Pitkien hiusten latvojen tasoitus tai lyhyiden hiusten nopea siistiminen.
30,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
30,00 €
Lasten hiustenleikkaus, alle 10v.
Lasten hiustenleikkaus, ei sis. pesua.
25,00 €
KampauksetHinta alk.
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
35,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
50,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
85,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
95,00 €
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
95,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
110,00 €
Raidat
Raidat. Sisältää pesun.
110,00 €
Raidat ja leikkaus
Raidat ja leikkaus. Sisältää pesun.
125,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
110,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
125,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmakarvojen muotoilu
Kulmakarvojen siistiminen tai muotoilu.
10,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
16,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kulmakarvojen laminointi ja värjäys
Kulmakarvojen laminointi ja kestovärjäys. Laminointi kestää kulmissa noin 4-8 viikkoa.
55,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
60,00 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi (sis. värjäys)
Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi sekä kestovärjäykset. Taivutus ja laminointi pysyy noin 4-8 viikkoa.
100,00 €
HierontaHinta alk.
Osahieronta, 30 min
Klassinen 30 min niska-hartiahieronta tai esim. jalkapohjien ja pohkeiden hieronta.
35,00 €
Puolihieronta, 50 min
Klassinen puolihieronta, esim. selän tai jalkojen hieronta.
50,00 €
Kokovartalohieronta, 90 min
Klassinen rentouttava kokovartalon hieronta.
80,00 €
Rentoutushieronta
Sivelypainotteinen lämmitetyllä öljyllä toteutettava hieronta. Saat valita öljyyn rentouttavan tai virkistävän tuoksun. Tässä hieronnassa rentoutuu sekä keho että mieli.
50,00 €
Intialainen päähieronta
Ilman öljyä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta. Rentouttaa kehoa ja mieltä! Varaa tämä ihana rauhoittumishetki, kun haluat irrottautua arjen pyörityksestä tai kaipaat sikeämpiä yöunia.
50,00 €
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä. Hoito on erittäin miellyttävä, lämmin ja rentouttava kokemus koko keholle ja sielulle.
50,00 €
HiushoidotHinta alk.
Hiusten tehohoito päähieronnalla
Upea uusi Four Reasons Professional Shot -tehohoito, välittömästi näkyvä ja tuntuva tulos! Tehohoito valitaan juuri sinun hiustesi tarpeeseen sopivaksi (kosteuttava, tuuheuttava, vahvistava, kiillottava). Lisänä rentouttava päähieronta.
32,00 €
Hiuspohjan kuoriva ja kosteuttava hoito päähieronnalla
Hellivä hiuspohjan hoito päähieronnalla. Hoito sopii kaikille, mutta on erityisen hyvä kutisevalle, kuivan hilseilevälle tai nopeasti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Hiusten ja hiuspohjan pesun ja hoidon lisäksi rentouttava päähieronta.
32,00 €
K18Hair korjaava tehohoito päähieronnalla
Hiustenhoidon mullistava molekyylitehohoito, joka korjaa vaurioituneiden hiusten rakennetta, tehden hiuksista taas vahvat ja elinvoimaiset! Sopii kaikille hiuslaaduille. Lisänä rentouttava päähieronta.
40,00 €
EkokampaamopalvelutHinta alk.
Kasviväri
Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä. Sisältää pesun ja föönauksen.
100,00 €
Kasviväri ja leikkaus
Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen.
115,00 €
Tyviväri kasvivärillä
Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.
85,00 €
Tyviväri kasvivärillä ja leikkaus
Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä ja leikkaus. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.
100,00 €
Savivaalennus ja leikkaus (-20% alennus kassalla 31.3.2023 asti)
Savivaalennus raidoittamalla / tyvivaalennuksena. Sävytys tarvittaessa yrteillä. Vaalennuksen lopputulos on pehmeä ja synteettistä vaalennusta hienovaraisempi (lopullinen vaalennus määräytyy aina hiuksen laadun ja kunnon mukaan). Huom! Savivaalennusta ei suositella permanentatuille tai voimakkaasti käsitelyille hiuksille.
135,00 €
Luonnonmukainen hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittely
Hemmotteleva , ravitseva, kosteuttava ja hoitava luonnonmukainen hiusten hoitokäsittely savella, merilevällä, turpeella ja/tai yrteillä (koivu, nokkonen, rosmariini, punajuuri). Hoitokäsittely räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan hiusten ja hiuspohjan hoitotarpeiden perusteella. Sisältää pesun ja föönauksen.
45,00 €
Intialainen päähieronta öljyillä (sis. pesun)
Öljyillä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta (noin 30min). Halutessasi hiusöljyyn voidaan lisätä eteerisiä tuoksuöljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. Intialainen päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mutta myös virkistää kehoa ja mieltä! Öljyillä toteutettava hieronta sisältää lisäksi hiusten pesun ja föönauksen.
45,00 €
Yhdistelmähoito: intialainen päähieronta & hiusten hoitokäsittely
Yhdistelmähoito, jossa rentouttava ja rauhoittava intialainen päähieronta (noin 30min) toteutetaan asiakkaan hiuksille valitulla öljyllä sekä hieronnan jälkeen tehtävä luonnonmukainen hiusten hoitokäsittely merilevällä, turpeella, yrteillä ja/tai savella. Hoitokäsittely räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan hiusten ja hiuspohjan hoitotarpeiden perusteella. Sisältää pesun ja föönauksen.
80,00 €
Energialeikkaus (-20% alennus kassalla 31.3.2023)
Energialeikkaus on kokemus sinulle, joka kaipaat hiuksiisi voimaa ja pehmeyttä sekä erityisen kokonaisvaltaisesti hoitavan leikkauskäsittelyn. Leikkauksen aikana hiusta kammataan runsaasti useaan eri suuntaan ja leikkaus toteutetaan kokonaan ilman muotoilusaksia, hiuksen omia kasvusuuntia ja pyörteitä kunnioittaen. Palveluun kuuluu ennen hiusten leikkausta öljyillä toteutettava intialainen päähieronta sekä hiusten pesu. Huom! Koska haluamme järjestää energialeikkauksen ajaksi mahdollisimman rauhallisen ilmapiirin kampaamoon, on aikoja tarjolla rajoitetusti ja palvelu on toistaiseksi varattavissa vain puhelimitse.
90,00 €