Salon Koria

Salon Koria

Salon Koria lopettaa toimintansa nykyisellään 27.5.2023. 1.6. tilassa jatkaa Hiushuone Nuppu, ekokampaamo-parturi-kampaamo. Hierontapalvelu siirtyy osoitteeseen Torikatu 6 ja toimii kesäkuusta alkaen nimellä Hierontahuone Hoiva. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksi molempiin osoitteisiin! Käytäthän Salon Korian lahjakorttisi viimeistään 27.5.2023. Salon Koria on Salon keskustassa toimiva parturi-kampaamo, ekokampaamo ja hierontahoitola. Liike on viihtyisä ja rauhallinen sekä helposti löydettävissä Helsingintiellä katutasossa. Miellyttävän hemmotteluhetken hiuksillesi takaa laadukkaat ja kotimaiset Four Reasonsin, Sim Sensitiven sekä EkoPharman hiustuotteet niin teknisissä töissä kuin hiusten muotoilussa sekä jatkuva kouluttautuminen alan uusimpiin trendeihin ja tekniikoihin. Hieronnassa voit keskittyä rentoutumiseen laajan ammattitaidon ja usean vuoden kokemuksen omaavan hierojan pehmeän määrätietoisissa käsissä. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksi!

Henkilökunta

Employee picture

Satu

Parturi-kampaaja, hybridikampaaja, tuleva koulutettu ekokampaaja. Perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi tarjoan ekokampaamopalveluita kuten hiusten kasvivärjäyksiä, savivaalennuksia, energialeikkauksia, luonnonmukaisia hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyitä sekä intialaista päähierontaa. Käytössäni on laadukkaat kotimaiset tuotteet: hajusteettomat Sim Sensitive-hiusvärit perinteisissä väreissä sekä EkoPharman laaja tuotevalikoima kasviväreistä muotoilutuotteisiin. Luonnollisesti saat minulta kotihoito-ohjeet juuri sinun hiustesi ja mieltymystesi mukaan. Sydämeni sykkii ihanista asiakaskohtaamisista ja erilaisten yksilöiden palvelemisesta. Pohojalaisen Niinan salolaisena työparina on tämän hiusduon kampaamoarki taatusti täynnä kuplivaa iloa, joka välittyy myös teille upeille asiakkaille. Nähdään Koriassa!

Employee picture

Niina

Parturi-kampaaja, koulutettu hieroja. Parturi-kampaamopalveluiden ja klassisen hieronnan lisäksi tarjoan ripsien kestotaivutusta, kulmien laminointia, intialaista päähierontaa sekä kuumakivihierontaa. Sydämeni sykkii asiakaspalvelulle ja haluankin toteuttaa juuri Sinulle sopivan hiustenleikkauksen, värjäyksen, hieronnan tai vaikka nämä kaikki - Sinä päätät! Lisäksi autan valitsemaan parhaat tuotteet hiustesi kotihoitoon laadukkaista Four Reasons -tuotteista. Kouluttaudun myös säännöllisesti, jotta voin tarjota liikkeessäni ajankohtaisimmat palvelut ja tuotteet. Olen positiivinen ja puhelias salolaistunut pohojalaislikka, tulemme varmasti juttuun. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksi - penkkiin tai pöydälle! Ja vielä niin kuin se kotipuolessa sanottaisiin; tervetulua laittahan ihtes koriaks!

Ajanvaraus

Saavuthan täsmällisesti varaamanasi aikana, mm. hierontahoitojen aikaan ulko-ovi on lukossa, jotta pystymme takaamaan jokaiselle rauhallisen hierontahetken. Peruuttamatta jääneistä ja alle 24h peruutetuista varauksista veloitetaan 50% palvelun hinnasta.

Yhteystiedot

Avoinna sopimuksen mukaan. Voit varata ajan nettiajanvarauksesta tai laittaa viestiä Whatsappiin, somessa tai allaolevalla lomakkeella. Soittoihin vastaan arkisin klo 9-17. Huomaathan kuitenkin, etten pysty vastaamaan hierontojen aikana, mutta soitan takaisin heti, kun on sopiva aika!

Sijainti

 Salon Koria

 +358401565865

 Helsingintie 17 24100 Salo

 salonkoria@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Klassisen hieronnan voit maksaa myös ePassin, Smartumin tai Edenredin mobiilisovelluksen hieronta-/hyvinvointiedulla.